RATKAISUNA ASIANTUNTEMUS

Agronomi­toimisto Prokantri

Neuvontaa maatalouden asiantuntijalta

Agronomitoimisto Prokantri on vuonna 1995 perustettu yritys. Etsiessämme vastauksia omaa tilaamme koskeviin kysymyksiin huomasimme, että toisetkin viljelijät tarvitsevat samoja tietoja. Vankan maatalouden käytännön kokemuksen ja ammattitaidon ansiosta pystymme tarjoamaan laadukasta palvelua maatalouteen liittyvissä kysymyksissä. Asetamme työllemme aina tavoitteet yhdessä asiakkaiden kanssa, jotta syntyvät kulut pysyvät oikeassa suhteessa saavutettaviin tuloksiin nähden.

Asiakkaitamme ovat maanviljelijät, yritykset, viranomaiset ja järjestöt. Ota rohkeasti yhteyttä meihin!

Palvelumme

Tarjoamme osaavaa ja yksilöllistä palvelua sekä isoissa että pienissä maatalouteen liittyvissä asioissa. Avustamme maataloustukien optimoinnissa ja hakemisessa. Teemme viljely- ja luomusuunnitelmia. Annamme lausuntoja ja arvioita maatalouteen liittyvissä asioissa. Järjestämme tilauskoulutuksia.

Lisäksi tiedotamme, uutisoimme ja muistutamme alan ajankohtaisista asioista ja tapahtumista.

Marjaana Pitkänen on Ruokaviraston valtuuttama rehunäytteidenottaja sekä luonnon­mukaisen tuotannon tarkastaja.

Luonnon­mukaisen tuotannon tarkastaja

Tarkastaja­oikeudet Marjaanalla ovat seuraavien osa-alueiden tarkastamiseen:

  • kasvintuotanto
  • kotieläintuotanto
  • keruutuotteet
  • näytteenotto

Dokumentointia helpottavia lomakkeita löytyy Ruokaviraston sivuilta. Samaisesta paikasta löytyvät esimerkiksi luonnonmukaisen­tuotannon tuotanto-ohjeet.

Itse käytämme korttiperiaatteella toimivaa varasto­kirjanpitoa. Word-versio on käsintäyttöä varten ja Excel taulukon voi täyttää koneella.