RATKAISUNA ASIANTUNTEMUS

Kasvin­suojelu tehokkaasti, ympäristö tiedostaen

Suorita koulutus ja tutkinto kasvinsuojelu­aineiden käytöstä

Kasvinsuojelu on yksi tärkeimmistä tekijöistä sadon onnistumisessa. Mikäli käytät biologisen ja mekaanisen torjunnan lisäksi kemiallista torjuntaa, muista, että se on nykyään täysin luvanvaraista. Kannattaa huomioida, että muukin kuin kemiallinen kasvinsuojelu on nykyään kirjattava lohkokirjanpitoon ja kasvinsuojeluaineiden käytön osalta kirjausvaatimuksissa on oltava merkittynä myös käyttötarpeen aiheuttaja.

Kasvinsuojeluaineita ei saa enää ostaa eikä käyttää ilman voimassaolevaa tutkintoa. Agronomitoimisto Prokantri järjestää sekä kasvinsuojeluaineiden käyttöön liittyvää koulutusta että käytön vaatimia tutkintoja. Tutkinto on voimassa 5 vuotta!

Suosittuja ovat olleet tilauksesta ryhmille järjestettävät koulutukset ja tutkinnot. Kannattaa kysyä!

Kasvinsuojelu­koulutus ja -tutkinto

Kasvinsuojelu­aineiden ostaminen edellyttää myös kasvinsuoje­lututkinnon suorittamista.

On mahdollista suorittaa myös pelkkä tutkinto. Voit varata ajan pelkän tutkinnon suorittamiseen.

puh. 0400 579 168 / Marjaana Pitkänen
tai sähköpostilla marjaana.pitkanen@prokantri.fi

MUISTATHAN, että koulutus on voimassa 5 vuotta. Asiat ovat muuttuneet varsinkin vesistörajoitusten osalta huomattavasti, joten tule päivittämään tietosi tai uusimaan tutkintosi.

Haluatko koulutuksen ryhmällesi omalla paikka­kunnallasi?

Uuden kasvinsuojelulain mukainen tutkinto muodostuu vapaaehtoisesta koulutuksesta ja pakollisesta tentistä. Koulutuksen sisältö ja kesto voidaan räätälöidä osanottajien tarpeiden mukaisesti. Tilauskoulutuksen järjestäminen on mahdollista toivottuna ajankohtana ja valitsemassanne paikassa. Kysy lisää!