TERVETULOA AGRONOMI­TOIMISTO PROKANTRIN JA MIETTILÄN TILAN ASIAKKAAKSI

Tiedotteet

Katso ajankohtaiset tiedotteet maatalous­alalta

Tälle sivulle olemme koonneet tärkeitä tiedotteita viljelystä ja maataloudesta. Mikäli sinulla on mitään kysyttävää tiedotteisiin liittyen, ota ihmeessä yhteyttä, niin jutellaan aiheesta lisää. Muista katsoa myös uutiset!

7.12.2017 Talvi­tarkastus

Mikäli tilallesi tehtiin kasvukauden aikana tukivalvonta, on erittäin todennäköistä, että talven aikaan asiakirjat pyydetään erikseen tarkastettavaksi. Jätä itsellesi riittävästi aikaa, jotta tarkastat erittäin huolellisesti, että kaikki vaadittavat asiat ovat ylhäällä niissä dokumenteissa, jotka lähetät valvontaan. Viisas tarkastaa kahdesti ja pyytää ehkä vielä apua siihen, että kaikki asiat ovat oikealla tavalla ojennuksessa.

7.12.2017 Tuki­päätökset

Tarkasta huolellisesti tukipäätökset. Tarkastaminen on haasteellista, koska päätöksien saaminen kestää kohtuuttoman pitkään. Tarkastamisen kanssa ei pidä aikailla, koska päätöksistä valittamiselle on määräaika, jossa on pysyttävä. Viljelijällä on oikeus vaatia oikeita päätöksiä ja silloin, jos päätöksissä on virheitä, omista oikeuksista on pidettävä kiinni.